5.40

Žalioje kavoje 10 kartų daugiau antioksidantų, nei žalioje arbatoje.

Joje esanti chlorogeno rūgštis suaktyvina metabolizmą, degina riebalus ir padeda numesti svorio. Slopina apetitą, norą užkandžiauti.

Padeda kontroliuoti diabetą, mažina "blogąji" cholesterolį, mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką.

Stiprina imuninę sistemą. Sulėtina organizmo senėjimo procesus (ilgiau nepasirodo vizualiniai senėjimo požymiai).

Drėkina odą ir neleidžia jai nukarti, apsaugo nuo kitų neigiamų pokyčių.

Saugo sveikatą, odą, plaukus ir nagus.

 


Žalios kavos pupelės - tai neskrudintos kavos pupelės. Žaliose kavos pupelėse gausu antioksidantų, kurie sumažina laisvųjų radikalų poveikį organizmui 10 kartų daugiau nei žalioji arbata ir gerina bendrą kūno savijautą.

Valo kepenis nuo toksinų, nereikalingų riebalų ir kitų nenaudingų medžiagų, gerina medžiagų apykaitą.

Padeda numesti svorio, nes jose esanti chlorogeno rūgštis suaktyvina metabolizmą , padeda intensyviai deginti sukauptus riebalus. Yra didelis kiekis vitaminų ir mineralų. Vartojant žalią kavą mažiau norisi valgyti ir užkandžiauti nesveikais, kaloringais produktais, nepersivalgyti.

Žalia kava naudinga sergantiems II tipo diabetu, nes mažina cukraus lygį kraujyje. 

Reguliariai vartojant žalią kavą, mažėja širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Žaliojoje kavoje yra veikliosios medžiagos veikiančios, kaip aspirinas ir gerinančios kraujotaką. Gali sumažinti mirtingumą nuo insulto, širdies nepakankamumo ir lėtinio inkstų nepakankamumo.

Sulėtina senėjimo procesus, padeda išlaikyti odos sveikatą ir išvengti raukšlių. Žalia kava teigiamai veikia sveikatą odą, plaukus ir nagus.

Stiprina imuninę sistemą. Geriantys žalią kavą rečiau serga peršalimo ligomis.

Puodelis žalios kavos pakelia energijos lygį ir padeda išlikti žvaliems ir aktyviems visą dieną.