0.95

Išparduota

Susisiekite

Dziovinti jūros kopūstai gali būti naudojami salotoms, garnyrams, saldainiams, jų dedama į sultis, tešlas, arbatas, košes.

Juose gausu pektinų, baltymų, angliavandenių, makro- ir mikroelementų, vitaminų A, B grupės, C, D, E, K, PP, algino rūgščių (organinių polisacharidų, kurių nėra antžeminiuose augaluose. Šie polisacharidai iš organizmo pašalina sunkiuosius metalus, toksinus, radionuklidus); fosfolipidų ir bromfenolų, kurie pasižymi antioksidaciniu aktyvumu; poliprisotintų riebiųjų rūgščių Omega-3 - organinių chlorofilo darinių, kurie pasižymi imunokoreguojančiu veikimu.

Jūros kopūstuose iki 95 proc. jodo yra organinių junginių pavidalu, iš jų 10 proc. - junginyje su baltymais. Tai svarbu, nes vartojant neorganinį jodą (pvz., joduotą druską), yra rizika perdozuoti. Organinio jodo vartojimas nesukelia jokio šalutinio efekto, net jeigu vartojami dideli kiekiai.


Sudedamosios dalys: džiovinti maistiniai jūros kopūstai

Laikymo informacija Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C

Vartojimas: Prieš naudojimą pamirkyti vandenyje 30 minučių.

Maistingumo deklaraciją (100g tipinio produkto): energinė vertė 23 kJ/ 5 kcal, riebalai 0.2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 0 g (iš kurių cukrų 0 g), baltymai 0.9 g, druska 0 g