Liofilizuoti vaisiai yra saldus, traškus ir sveikas skanėstas, puikiai tinkantis gaminant įvairius desertus, gardinti košes, sveikuoliškus kokteilius, kaip pat tai puikūs visiškai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys ryškių spalvų glajams, kremams. Liofilizacija – tai procesas, kurio metu vaisiai ir uogos yra užšaldomos žemoje temperatūroje, iš jų pašalinamas beveik viskas vanduo. Šio proceso metu vaisių ir uogų skonis, vitaminų kiekis išlieka toks pat. Juodieji ir raudonieji serbentai, braškės ir mėlynės mažus ar didelius ragautojus privers prisiminti vasaros skonį. Liofilizuoti vaisiai yra be pridėtinio cukraus, todėl galėsite mėgautis be sąžinės graužaties! Užsakymai nuo 20 eurų paštomatu siunčiami nemokamai!